O meni 2017-05-03T06:59:35+00:00

O meni

Oduvijek su me zanimala temeljna egzistencijalna pitanja: tko sam ja? otkuda dolazim? zašto sam tu? kamo idem i što je smisao moga života?
Tražeći odgovore na njih, osobito u trenucima životnih kriza i promjena, posezala sam za knjigama i “radila na sebi” na sve načine koji su mi bili dostupni.

Postupno se iz toga rodila želja da znanjem, iskustvom i vještinama koje sam stekla pomognem i drugim ljudima. Vođena sviješću o tome da je svako biće jedinka s jedinstvenim sklopom talenata, blokada, iskustava i izazova te da isti parametri i pristupi ne vrijede za svih, učila sam na razne načine i od raznih ljudi: kroz knjige, radionice, osobna iskustva te dugogodišnje profesionalne psihoterapijske edukacije.

Diplomirala sam književnost i pedagogiju na Filozofskom fakultetu te Solo pjevanje na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu. Nakon diplomiranja nastavila sam školovati se kroz razne tečajeve i edukacije poput Transakcijske analize, Realitetne terapije, Art terapije, Bodyworka, Attitudinal healinga, Transformacije karmičkih obrazaca, Sistemskih konstelacija itd.

Diplomirani sam Gestalt psihoterapeut s certifikatom IGW-a (Institut za gestalt psihoterapiju iz Würzburga), Psihodramski psihoterapeut s certifikatom IPD-a (Institut za psihodramu iz Beograda) i Transpersonalni psihoterapeut s certifikatom EUROTAS-a (Europske transpersonalne asocijacije). Pred nekoliko godina dodijeljen mi je ECP (Europski certifikat za psihoterapiju; za detaljniju informaciju pogledati  www.europsyche.org – web stranicu Europskog udruženja za psihoterapiju).

Član sam Društva gestalt integrativnih psihoterapeuta Hrvatske, Centra za psihodramu, The European Transpersonal Association i European Association for Psychotherapy.

Vodim individualne, partnerske i grupne terapije te terapiju i superviziju psihoterapijskih edukanata.

Radim s odraslima zainteresiranima za rad na sebi i svoj psihičko-duhovni rast i razvoj. Pored sadržaja vezanih uz životne krize i probleme, bavimo se snovima, tjelesnim i psihosomatskim tegobama, duhovnim temama i krizama…

Uz prijevode i recenzije knjiga drugih autora, dosad su mi objavljene knjige GOVOR SNOVA (Zagrebačka naklada, 1994; drugo izdanje objavila je Medicinska naklada, 2002.), TRAGAJUĆI ZA SOBOM (Sipar, 1997.) i KRILATE SANDALE (Profil, 2009.) te niz članaka u raznim časopisima.