O meni2018-06-27T12:39:42+00:00

O meni

Oduvijek su me zanimala temeljna egzistencijalna pitanja: tko sam ja? otkuda dolazim? zašto sam tu? kamo idem i što je smisao moga života? Tražeći odgovore na njih, osobito u trenucima životnih kriza i promjena, posezala sam za knjigama i “radila na sebi” na sve načine koji su mi bili dostupni. Postupno se iz toga rodila želja da znanjem, iskustvom i vještinama koje sam stekla pomognem i drugim ljudima. Vođena sviješću o tome da je svako biće jedinka s jedinstvenim sklopom talenata, blokada, iskustava i izazova te da isti parametri i pristupi ne vrijede za svakog, učila sam na razne načine i od raznih ljudi: kroz knjige, radionice, osobna iskustva te dugogodišnje profesionalne psihoterapijske edukacije.

Diplomirala sam književnost i pedagogiju na Filozofskom fakultetu te Solo pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Nakon diplomiranja nastavila sam školovati se kroz razne tečajeve i edukacije poput Transakcijske analize, Realitetne terapije, Attitudinal Healinga, Transformacije karmičkih obrazaca, Touch for Health, Sistemskih konstelacija, Somatic Experiencing (SE) itd.

Diplomirani sam Gestalt psihoterapeut s certifikatom IGW-a (Institut za gestalt psihoterapiju iz Würzburga), Psihodramski psihoterapeut s certifikatom IPD-a (Institut za psihodramu iz Beograda) i Transpersonalni psihoterapeut  s certifikatom EUROTAS-a (Europske transpersonalne asocijacije) s ECP-om (Europski certifikat za psihoterapiju; za detaljniju informaciju pogledati  www.europsyche.org – internetsku stranicu Europskog udruženja za psihoterapiju).

Član sam Društva gestalt integrativnih psihoterapeuta Hrvatske, Centra za psihodramu, The European Transpersonal Association i European Association for Psychotherapy.

Vodim individualne, partnerske i grupne terapije te terapiju i superviziju psihoterapijskih edukanata.

Radim s odraslima zainteresiranima za rad na sebi i svoj psihičko-duhovni rast i razvoj. Pored sadržaja vezanih uz životne krize i probleme, bavimo se snovima, tjelesnim i psihosomatskim tegobama, duhovnim temama i krizama…

Uz prijevode i recenzije knjiga drugih autora, dosad su mi objavljene knjige GOVOR SNOVA (Zagrebačka naklada, 1994; drugo izdanje Medicinska naklada, 2002, treće izdanje Medicinska naklada, 2018.), TRAGAJUĆI ZA SOBOM (Sipar, 1997.) i KRILATE SANDALE (Profil, 2009.) te niz članaka u raznim časopisima.